logo la Tulipe Orange
La tulipe orange language
welkom diensten over La tulipe klanten contact

Diensten

Franse les in Hilversum

Met veel plezier geef ik Franse les. Privé-lessen bij bedrijven of bij mij thuis. Een cursus Frans bij taalinstituten of de Volksuniversiteit in Hilversum. Ook vakantiecursussen Frans of Franse les aan groep 8 van de basisschool. Beginners en gevorderden. Behalve boeken, gebruik ik ook ook eigen materiaal zoals filmpjes, krantenartikelen, Franse chansons en spelletjes. Ik vind het belangrijk om tijdens de les veel Frans te praten. In het begin is dat moeilijk maar het geeft veel voldoening als het spreken op een gegeven moment steeds beter gaat! Het niveau van de lessen loopt, zoals vastgesteld in het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen, van A1 tot en met B2.

Werkwijze

Een taal leren moet behalve nuttig ook leuk zijn. Ik maak de lessen of trainingen op maat en in overleg met de klant. Desgewenst kom ik langs met de boeken op uw werk. Maar het kan ook bij mij thuis. De eerste les is altijd een proefles en vrijblijvend. Behalve onder meer onderstaande methodes, gebruik ik eigen actueel materiaal zoals filmpjes, media-artikelen, chansons en spelletjes.

lesboek Frans: C'est bien çalesboek Frans: C'est bien ça 2lesboek Frans: Affairelesboek Frans: Perspectives 2diverse leesboekjes Franslesboek Frans: Nouvelles Barioleeslesboek Frans: Le Petit Tour