logo la Tulipe Orange
La tulipe orange language
welkom diensten over La tulipe klanten contact

Diensten

Toeristisch gids & rondleidingen in Nederland

Nederland is mooi en interessant! Als toeristisch gids of stadsgids begeleid ik graag (buitenlandse) groepen door ons lage mooie land. Boeiende steden als Amsterdam, Utrecht, Gouda, Delft, Haarlem of Den Haag. Hollandse bezienswaardigheden als de Zaanse Schans, de Keukenhof of de Broeker Veiling. En niet te vergeten typisch Hollandse plaatsjes als Volendam, Marken, Monnickendam, Edam en Broek in Waterland. Natuurlijk zijn ook andere plaatsen mogelijk. Ik vind het heerlijk om uit te weiden over geschiedenis en architectuur of om gekke weetjes en anekdotes te vertellen. Tijdens een stadswandeling of een busrit. In sommige steden gids ik ook in musea zoals het Rijksmuseum of de Hermitage in Amsterdam en het Mauritshuis in Den Haag.

Werkwijze

Ik gids in het Nederlands, Frans en Engels. Ik werk zowel voor touroperators als voor particulieren. We kunnen altijd vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Maeslantkering, onderdeel van de Nederlandse Deltawerken, bij Hoek van HollandInstituut voor Beeld en Geluid in HilversumDe Domtoren in UtrechtMuseum het Mauritshuis aan de Hofvijver in Den HaagLazaruspoortje van het voormalige Leprozenhuis in GoudaHet Rijksmuseum in AmsterdamDe Waag en Speeltoren in MonnickendamBloeiende bollen in de Keukenhof in Lisse